Sunday, August 31, 2008

boring guilt stuff

Am 34 de ani si am strans deja vreo 5 sau 6 "cea mai mare greseala din viatza mea". Stiu ca topul final o sa se faca mai incolo da asta de-acum e unul dintre candidatii seriosi. Chiar incercand sa fiu obiectiv ca, da, sigur, mi se pare acum asa ca e proaspata... Nici nu mai e asa de proaspata intre timp. De fapt asta ma ingrijoreaza cel mai tare, ca pe masura ce trece timpul pare din ce in ce mai grava. Pe zi ce trece ma intreb tot mai furios ce-o fi fost in capul meu. In fiecare zi creste timpul in care imi vine sa ma iau la suturi.
Din 15 sa zicem femei care au plans dupa mine doar 2 sau 3 m-au iubit cu adevarat. Sunt atat de egoist incat nu m-am chinuit niciodata pana acum sa-mi pun problema diferentei dintre orgoliu si dragoste. Plangi dupa cineva fiindca e frustrant ca nu vrea ala sa te scoata la film sau plangi fiindca efectiv il vrei alaturi. E o diferenta de la cer la pamant pe care am refuzat s-o observ. As spune ca, pan' la urma ce ma intereseaza pe mine de ce plang ele? In ultima instanta, plang fiindca le-am parasit io, fie ca e orgoliu sau altceva. Si daca le-am parasit oi fi avut io vreun motiv. Mi-ar placea sa fie asa de simplu. Nu e. Nu de data asta. De data asta am pizdit-o pe barba mea.
Si culmea e ca m-am lasat si de bautura asa ca nici macar un chef calumea nu poa' sa iasa din asta.

Friday, August 22, 2008

Recycle Reality

Rechinu e foarte destept. A citit mai multe carti decat a vazut Andrei Gheorghe filme. Rechinu e destept aproape in fiecare zi. Genial poate nu chiar in fiecare zi. Da asta vara cand m-am vazut io cu el a fost. Zicea sa luam de la biblioteca nationala ziaru Universu din (in cat suntem azi?) 22 august 1935 sa zicem, sa-l multiplicam si sa-l vindem pe strada EXACT asa cum era cu tot cu stirile din parlament, mica publicitate si faptul divers. Ar fi fost o lectura la fel de interesanta ca orice alt ziar "normal" cu stiri "de actualitate". Recycle Reality! Mi se pare un concept genial.
Mi-am adus aminte de povestea asta fiindca m-a cutreerat o intrebare d'aia care nu exprima neaparat curiozitatea ci e mai degraba un oftat nostalgic de genul "Ubi sunt...". Ma cutreera deci intrebarea "Da ce-o mai face ...?" si de data asta am completat punctele de suspensie cu "Andrei Gheorghe". E acelasi tip de interes cu care intrebi despre Tonya Harding, Victor Socaciu, Alfred Dreyfus sau Guantanamo. Adica, ce sa faca?! Probabil daca il intrebi zice ca "are niste proiecte"... S-ar putea sa aflam peste un an sau doi ca are o firma de importat termopane la mana a doua sau un club de pescuit. E bine? E rau?

Sunday, August 10, 2008

Tuesday, August 05, 2008

Catelusul verde

Catelusul verde de plus s-a culcat zambind. "E o masina frumoasa" se gandeste, o sa-i placa aici. Catelusul de plus nu ma aude trecand, nu ma cunoaste, nu stie macar ca exist. Lumina felinarului intra prin luneta si parca-l deranjeaza. Inca nu s-a obsnuit da' oricum e mai bine, acum se simte "acasa". Mi-l inchipui pe raftul magazinului, privind la cumparatori "Oare cine o sa ma ia?". O fi fost magazin, o fi fost o benzinarie, se prea poate sa fi trecut de cateva ori pe langa el. S-o fi uitat atunci dupa mine "grasu' asta nici nu se uita, o sa raman aici, poate-i mai bine asa." Catelusul de plus s-a culcat acum in masina lui frumoasa. Cineva s-a uitat la el. Eu l-am ratat si el nici n-are habar. Catelusul verde de plus s-a culcat oricum zambind.

Monday, August 04, 2008

Nu ma parati (1)

Delfinii si balenele, toate mamiferele acvatice in general, sunt cei mai mari looseri. Clar! In urma cu 'shpe milioane de ani, cand erau pesti i-au dat ceilalti pesti afara din ocean. Si odata ajunsi pe uscat s-au facut mamifere si le-au crescut labe. Da pan' la urma erau asa de penibili ca celelalte vietati de pe uscat i-au dat iar afara si a trebuit sa scape iar de membre, ca unde era sa se duca daca nu inapoi in apa cu inotatoarea intre picioare. Poate ca era o idee buna in loc de Laica sa trimitem un delfin in cosmos sa-si gaseasca si ei saraci un loc unde sa nu deranjeze pe nimeni.

Sunday, August 03, 2008

GATA FRATE!!

In mod oficial: IMI BAG PULA IN EL DE APPLE!
Asadar vand:
- mini mac G4 1,2 Ghz, 1 Gb RAM, 80Gg Hdd . Se misca mai incet ca un 286 da e mac deci nu conteaza asta - 900RON
- iBook G3 1,4Ghz, 500Mb RAM, 15GB Hdd (inlocuit anul trecut in service specializat). E cu desavarsire inutil ca si computer, porneste in aprox. 15 min, dar il puteti lasa undeva la vedere prin casa ca sa se vada ca aveati macintosh demult, nu acu' cand si-au luat toti parvenitii - 650RON
- mac book pro 2,16Ghz, 2 Gb RAM, 200Gb Hdd (nou, schimbat sapt trecuta). E in garantie pana in martie la noumax. Am dat 77mil pe el anu' trecut. Acu face sub 3000RON dar se poate folosi si pe post de aragaz electric pt prajit oua sau fiert cafea.
- Mighty Mouse. il dau gratis fiindca e facut bucati dupa ce am dat adineaori cu el de perete cat si fiindca atat valora si cand l-am luat cu 3 mil si a mers fix 2 zile
Sistemele au Tiger si Leopard deci puteti beneficia de incopatibilitate cu camere de luat vederi, telefoane mobile, dispozitive GPS, scannere etc. Deasemenea va puteti bucura de un office de tot cacatul. Pe laptopul de 3000Ron aveti instalat si VMware prin care se pot rula unele aplicatii Windows cu viteza unui laptop de 300RON
P.S. Nu e poanta! Chiar le dau asa ca daca vreti sa intrati in lumea minunata a penibililor cool si trendy care ar inghiti orice rahat doar ca asa si-a luat si vecinu, sunteti invitatii mei. Iar daca doriti sa va accentuati sentimentul ca ati cumparat ceva fiindca e "foarte tare" fara sa va uitati la pret (ca orice indivit cool si trendy!!) va ofer posibilitatea de achizitie la un pret oricat de mare. Puteti licita fara frica.
Later edit: Eventualelor comentarii gen 'esti fraier, apple e cel mai tare' nu le raspund. Am/folosesc apple din 1996 am auzit deja TOATE argumentele astea.